Home › Marketingregie

Regisseurs in Authentieke marketing

On-en offline marketing met het enthousiasme van jouw klanten, netwerk en je eigen organisatie als uitgangspunt. Daarbij hebben wij een duidelijk doel voor ogen: het resultaat van jouw marketing inspanningen verbeteren. 

Eén aanspreekpunt: voor meer samenhang tussen kanalen, volledig inzicht en overzicht en voor doelgerichte resultaatverbetering.

De laatste jaren is het aantal mogelijkheden in marketingland door nieuwe kanalen en technieken enorm toegenomen. Specialistische dienstverleners op SEO- (Google zoekmachine optimalisatie), SEA- (Google adverteren), website- en socialmedia gebied zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Het effect? Veel meer mogelijkheden die je in kunt zetten om jouw resultaten te verbeteren, maar tegelijkertijd ook meer keuzestress. Onderaan de streep is het vraagstuk nog steeds hetzelfde. Je wilt je resultaten verbeteren door je aanbod effectief en juist uit te dragen, echter het bepalen van de juiste marketing mix is een grotere uitdaging geworden.

Ons aanbod

Naast jou staan om helderheid te scheppen in de wirwar van mogelijkheden. En jou aansluitend begeleiden om de nieuw ontdekte mogelijkheden, in te richten en te optimaliseren. 

We brengen de effectiviteit van jouw huidige marketingmiddelen in kaart. Behouden wat goed werkt en vullen aan waar wij kansen zien. Wil je jouw eigen aanbod nog duidelijker formuleren en uitdragen?  Dan halen we jouw DNA met ons product BRON-Survey op bij jouw klanten

Wij vullen de kansen in jouw verhaal en huidige aanpak, maken deze sterker vanuit opgehaalde inzichten en helpen met een netwerk van specialistische dienstverleners om de kanalen in te richten waarmee je jouw doelgroep(en) nog effectiever gaat bereiken. 

Extra waarde:

  • Toeleveranciers scherp houden doordat wij een goed beeld hebben van wat gebruikelijk en redelijk is. Geen onzin, verborgen kosten of onredelijk dure abonnementen. Wij staan voor openheid en transparantie en verlangen dat ook van alle partijen waarmee wij in zee gaan.
  • Tijdsbesparing doordat je zelf maar één keer het verhaal hebt hoeven doen. Wij zorgen dat iedereen de informatie heeft die nodig is en maken een integrale investeringsbegroting waarin ieders inzet en expertise is meegenomen.
  • Denk daarbij aan de begeleiding van het proces om nieuwe communicatiemiddelen in te richten, het inrichten en optimaliseren van Facebook- en Adwords-campagnes  en het toegankelijk presenteren van prestaties van huidige toeleveranciers.

Onze werkwijze is maximaal gericht zijn op het creëren van inzicht en overzicht. Geen ellenlange verhalen maar korte overzichten die we samen doorspreken. Uiteindelijk zullen jullie zelf de prestaties van de verschillende kanalen kunnen volgen en acties gaan nemen of laten nemen waar nodig. Wij zijn transparant over onze werkwijze en de acties die wij voor jullie nemen.

Uiteraard zorgen we ervoor dat jij als ondernemer steeds meer inzicht gaat krijgen in het effect van gemaakte keuzes. Zodat beslissingen verantwoord en gefundeerd gemaakt kunnen worden.

Ons aanbod voor een eerste stap

Regievoeren doen wij op de fundering van jouw huidige aanpak. De eerste stap is dan ook om jouw huidige middelen en vooral mogelijkheden in kaart te brengen. Deze eerste stap levert direct waarde op door de inzichten die jij hier als ondernemer mee krijgt 

De totale tijdsinvestering van een intakegesprek, analyse en presentatie van de uitkomsten vergt 10 uur. Voor deze eerste stap brengen wij echter maar de helft in rekening. Wij zien het als een wederzijdse investering in een nieuwe relatie. Beiden moeten de toegevoegde waarde ervaren anders heeft doorpakken daarna geen zin.

Kosten inventarisatie met geen €850,- maar €425,- exclusief btw.


Gratis E-Book

Aanbevelingsgedrag stimuleren? Download gratis ons inspiratie E-Book over Promoter Activatie

Waardevol Ondernemen B.V.
info@waardevol-ondernemen.nl
T: 0852103909
Postadres
Postbus 71
5740 AB Beek en Donk
KvK: 62779583
BTW: 1172.06.003.B.01
Algemene Voorwaarden